Seksuele voorlichting voor kinderen vanaf 11 jaar

Seksuele voorlichting voor kinderen vanaf 11 jaar

Het idee om Sex Safe te schrijven kreeg ik al toen Irem in groep 8 zat. Ze kwam voor mijn gevoel opeens in de puberteit en toen ik er zelf aan toe was om dit met haar te bespreken was ik al te laat. Waar ik toen tegenaan liep, was het gebrek aan moderne en bovenal leuke seksuele voorlichting. Samen met kunstenaar Selwyn Senatori was het idee om dit boek te schrijven geboren, maar je weet wel hoe dat gaat. Je hebt het druk en dan is het zo een paar jaar later. Toen mijn zoon Shai van de één op de andere dag in de puberteit kwam, heb ik Selwyn opgebeld en zijn we hier meteen mee begonnen. Nu is het een paar maanden later en kan ik met trots zeggen dat Sex Safe vanaf heden in de winkels ligt.

Naast een prachtig en geïllustreerd boek hebben wij ook lesmateriaal ontwikkeld voor scholen. Als je hier interesse in hebt, raad ik je aan even op de website te kijken voor meer informatie.

Bestel het boek Sex Safe

Meer informatie over het lesmateriaal