Hoe werkt het?

 

Hartelijk welkom op mijn website.
Je bent hier met een reden; je zoekt informatie over wat ik zoal doe én of dit aansluit op wat je zoekt.
Allereerst: leuk de nieuwsgierigheid en dat je wellicht interesse hebt om mij te boeken.
Hier vind je naast informatie over mijn lezingen en mijn producten ook de laatste nieuwtjes.

 

Wat beweegt mij
Ik vind het geweldig om mensen te inspireren met mijn verhaal. Behalve dat ik mensen inspireer om gezond te leven, help ik graag mensen op weg om successen te behalen door middel van de juiste mindset. Ik ben het grootste voorbeeld van iemand die zonder enige vorm van opleiding succesvol is geworden. Niets is onmogelijk en ik heb ondervonden wat wel en niet werkt; deze sleutel naar succes wil ik met zo veel mogelijk mensen delen. Zo krijg ik regelmatig de vraag hoe ik al mijn doelen realiseer. Wat motiveert mij precies? En wat geeft mij dat extra zetje om mijn doelen te behalen? Ik geef lezingen om te motiveren en antwoord te geven op deze veel voorkomende vragen.

 

Wat je kunt verwachten
Het zijn lezingen waarbij de kracht van je gedachten en het behalen van doelen centraal staan. Niets is zo fijn als het bijwonen van een lezing waar je daadwerkelijk wat aan hebt. Mijn lezingen gaan niet over ingewikkelde theorie met poespas; de boodschap is glashelder en meteen toepasbaar in de praktijk. Doelen die onhaalbaar leken zijn ineens binnen handbereik. Dit maakt mijn methode tot een succes.

 

De lezingen die ik geef variëren van mijn eigen (succes)verhaal tot aan een motivational speech aansluitend op jouw wensen of dat van een ander bedrijf. Een van de mogelijkheden is een ‘op maat gemaakte’ lezing waarbij ik met mijn aangepaste verhaal, jouw boodschap overbreng. Of dat nu is; stoppen met roken, het behalen van een diploma, werken in de zorg of simpelweg presteren binnen je vakgebied, ik motiveer jouw publiek.

 

Voor wie?
De wijze waarop ik mijn lezing geef met als doel het publiek te motiveren en inspireren, maakt de lezing boeiend voor elke bedrijfstak. Met name omdat de inhoud volledig bespreekbaar en aanpasbaar is.
Iets wat ingewikkeld klinkt, maak ik begrijpelijk, toegankelijk en bovendien toepasbaar voor iedereen. Werknemers, freelancers, zzp’ers, scholieren of bezoekers, we willen allemaal dolgraag wat bereiken in het leven en presteren binnen ons vakgebied. Maar hoe doe je dat? Hoe jaag jij je dromen na? We streven allemaal naar succes. Met mijn motivational speech zie je geen beren meer op de weg. “Als ik het kan, kan jij ook het ook”.