Samenwerking met de 3 grootste retailers van Nederland

Samenwerking met de 3 grootste retailers van Nederland

Ik ben mega trots! Dit jaar 2020 ben ik een samenwerking aangegaan met de grootste retailers van Nederland: Jumbo, Kruidvat en Holland & Barrett. Na eerdere succesvolle edities lanceert Kruidvat in oktober weer een nieuwe MKBM-collectie met onder andere weer toffe MKBM-kleding en -sportattributen. Nieuw dit jaar is dat Kruidvat, net als supermarktketen Jumbo, ook mijn Killerbody Food producten in de schappen heeft liggen. Het Killerbody Food assortiment bestaat uit mijn nieuwe lijn proteïne water en eiwitrepen. En ik ben super trots dat deze verantwoorde producten straks overal in Nederland te koop zijn bij deze grote retailers. Naast Kruidvat en Jumbo is Holland & Barrett ook enthousiast geworden over onze producten. Vanaf oktober is een selectie uit ons MKBM-assortiment, waaronder MSM, Slimming, Vegan Protein en Caseïne, te vinden in hun winkels.