Kleine borsten

Doordat ik mijn implantaten heb verwijderd pas ik letterlijk niet één bikini meer. Zelfs een driehoekje is te groot. Ik heb echt helemaal geen borsten meer. Omdat het overschot aan vel is weggesneden hangt er ook niks, je zou mijn borsten kunnen vergelijken met die van een man nu. Ik heb tepels, that’s it.

Ik moet zeggen dat ik me niet onzeker voel. Sommige kleding zit minder mooi, maar ik heb toch het gevoel dat schoonheid meer met uitstraling te maken heeft. Natuurlijk zullen er mensen zijn die het niet mooi vinden, maar gelukkig heb ik niks te maken met de mening van een ander. Al moet ik wel toegeven dat de eerste paar keer in de sauna ongemakkelijk was.

Relatie

Omdat ik al enige tijd vrijgezel ben, ben ik er ook niet mee bezig met hoe een man er naar zou kijken. Ik denk wel dat als ik ga daten, het wel anders zou voelen als ik uit de kleren ga. Het is best intiem. Ik heb littekens, die er overigens steeds mooier uit gaan zien. Mijn arts stelde een littekencorrectie voor maar na de heftige operatie aan mijn kruisband ben ik even klaar met operaties. Ik heb mezelf geaccepteerd met littekens. De man van mijn dromen zal dat ook doen.

Bikini voor mini tietjes en grote borsten 

Als onderneemster had ik al heel lang de wens om een eigen bikinilijn op te zetten. Dit was vooral omdat ik de broekjes nooit mooi vond zitten, maar nu ik geen enkele bikini meer pas ben ik meteen iets gaan ontwikkelen voor de kleine borsten. Eigenlijk zou onze eerste drop pas voor de kerst zijn, maar we hebben de helft van die drop naar voren gehaald zodat ik ook wat kon aantrekken deze zomer 😉!

Natuurlijk hebben we ook een bikinitop ontwikkeld voor de grote borsten. Ik vond het belangrijk dat dit een top was die goed zit voor natuurlijke grote borsten en voor nep borsten. Deze top is heel goed gelukt. Ik ben erg trots op het resultaat. Deze top is te bestellen vanaf 5 oktober.

Bikini voor elk lichaamstype 

Omdat ik het belangrijk vind dat elk lichaamstype slaagt, heb ik drie soorten broekjes ontwikkeld; de string die hoog opgesneden is, het hoge broekje en het klassieke broekje met de touwtjes zodat je deze op maat kan maken. Het klassieke model is ook vanaf 5 oktober te bestellen.

Mix and Match 

Al onze badkleding is seamless. Dat houdt in dat er geen naadjes voelbaar en zichtbaar zijn. De hoogwaardige kwalitatieve stof zit ook aan de binnenzijde van alle broekjes en tops zodat ze comfortabel zitten. De kleuren zijn steeds opnieuw te matchen met de bikini’s die je eventueel in een eerdere drop hebt gekocht. Zo kan je soms enkel met een nieuwe top al een hele nieuwe look creëren.

Dit zijn de stijlen die op 5 oktober uitkomen. De nieuwe collectie kun je hier vast bekijken. Bekijk de huidige collectie hier.