Hypnose Tapes

Meer zelfvertrouwen, meer zelfliefde, eindelijk echt af zijn van die slechte eetgewoonten of overmatig gebruik van bijvoorbeeld alcohol. Tijdens het proces van het schrijven van mijn nieuwe boek Killerbody Lifestyle ben mij gaan verdiepen in het vervolg na het dieet. Hoe behoud je die gezonde levensstijl? Tijdens mijn onderzoek naar de onderliggende patronen, gevoelens en gedachten die ervoor kunnen zorgen dat je je resultaten niet kunt behouden kwam ik ook bij hypnose ofwel zelfhypnose terecht.

In samenwerking met één van de meest ervaren hypnotherapeuten Rasti Rostelli heb ik 3 unieke hypnose programma’s ontwikkelt.

  1. Voor meer zelfvertrouwen en eigenwaarde
  2. Voor het aanpakken van eetgewoonten
  3. Verslavingen

Wat is (zelf)hypnose

Met hypnose kom je in een staat van verhoogde concentratie en diepe rust. Door die combinatie krijg je gemakkelijker toegang tot je onderbewustzijn. 95% van wat wij denken en doen is onbewust. En juist in je onderbewustzijn ligt de sleutel tot het oplossen en aanpakken van onderliggende patronen, gevoelens en gedachten die je beperken in het behouden van je resultaten. Maar ook problemen en ongemakken zoals stress, onzekerheid, een tekort aan zelfvertrouwen, angsten, pijn en slecht slapen komen door blokkades in je onderbewustzijn.

 

In de hypnose tapes wordt gebruik gemaakt van Brainwave music, Alpha waves en Theta waves. Aan de meditatieve muziek worden speciale frequenties toegevoegd om in een diepere staat van ontspanning te komen.

 

Ken je dat gevoel dat je zo geconcentreerd naar een film aan het kijken bent dat je je telefoon helemaal niet hebt horen overgaan? Of dat iemand je al een paar keer heeft geroepen, maar dat je het helemaal niet hebt gehoord? Dat is de beste vergelijking met de staat van zijn tijdens hypnose. Tijdens een zelfhypnose sta je volledig open om niet verwerkte emoties, gedachten of patronen opnieuw te bekijken, en wanneer dit onverwerkte emoties zijn ze een nieuwe plek te geven. Een nieuwe plek of een nieuwe betekenis. Belangrijk onderdeel hiervan is dat de hypnose je ondersteunt in het versterken van nieuwe positieve gevoelens.

 

Oude patronen en overtuigingen kun je natuurlijk niet met een sessie volledig hebben verwerkt en je onderbewustzijn opnieuw hebben geprogrammeerd. Het is ontzettend belangrijk dat dit wordt herhaalt. De kracht van herhaling is cruciaal in het behouden van het resultaat. Je kunt dit denk ik het beste vergelijken met het aanleggen van een nieuwe snelweg. Wanneer je gewend bent over de oude weg te rijden zul na een keer de nieuwe snelweg te hebben benomen automatisch toch de vertrouwde route pakken. Herhaling, herhaling en… herhaling.

Wie is Rasti Rostelli?

Met méér dan 250 shows per jaar en inmiddels méér dan 35 jaar ervaring in hypnose is hij met recht een autoriteit op dit gebied geworden. In heel Europa is er geen enkele hypnotherapeut of hypnotiseur, met zoveel praktische ervaring als Rasti Rostelli. In de loop der jaren heeft hij méér dan 50.000 personen onder hypnose gebracht en zijn er inmiddels méér dan 800.000 mensen die reeds vol enthousiasme zijn shows hebben bezocht!!

 

In zijn hypnoseshows laat Rasti Rostelli zien dat niet alleen hijzelf, maar vooral ook elke toeschouwer in de zaal deze krachten bezit. Iedere vrijwilliger die zich op het podium begeeft wordt daardoor in feite één van de werkelijke artiesten van de avond! Naast zijn hypnoseshows geeft Rasti Rostelli ook Seminars, Opleidingen en Cursussen in Hypnose en ontwenningssessies. Rasti Rostelli geeft al ruim 35 jaar hypnoseshows over de gehele wereld.

Wat ontvang je?

  • Een maand lang kun je elke dag jouw hypnose programma beluisteren!
  • Je ontvangt als extra bonus “De Motivatie sessie”.
  • Beluister jouw hypnose sessie altijd met een koptelefoon.