Irem Lourens gender reveal dochter Fajah Lourens oma

Gender reveal van mijn dochter en schoonzoon

Afgelopen wekend hadden we de gender reveal van mijn dochter Irem en haar vriend Ruben. Het was een prachtige dag. De families waren er en het weer deed ook lekker mee. Het wordt een jongen en ik moet zeggen dat ik dat wel heel leuk vind. Ik kreeg online zo veel reacties van oma’s die lieten weten dat oma worden nog mooier is dan het krijgen van een kind. Je hebt nu alleen maar de lusten en hoeft niet meer op te voeden.

Kleine paniek was er wel met de taart. Die was gesmolten waardoor je de blauwe binnenkant zag. Die mocht niemand dus zien. Bij de reveal spoot de blauwe rook in het gezicht van Irem die er daarna letterlijk uit zag als een kleine smurf – hihi. Wij kunnen niet wachten totdat onze kleine man er is.

Ik ben dol op kleine kinderen en ik voel dat ik er nu ook echt de tijd voor heb om lekker op te passen. Mijn carrière is al gezet en ik heb gelukkig veel meer rust dan dat ik vroeger had. We hebben een leuke video gemaakt van de prachtige dag. Check deze hier: